VaskeriForeningen

Ejendommen har et fælles vaskeri som er organiseret i en forening, ved siden af Ejerforeningen.

Her finder I oplysninger om foreningen.

Det fælles vaskerum i ejerforeningen ligger i kælderen under Otto Mallings Gade 10, og her kan man vaske og tørretumble sit vasketøj.
Der er cirka 100 medlemmer i vaskeforeningen og medlemsskabet følger lejligheden. Hvis lejligheden én gang er tilmeldt forbliver den derfor medlem, så nye ejere/lejere i lejligheden også kan benytte vaskekælderen.

Vaskeforeningen har sin egen økonomi, uafhængigt af ejerforeningen, og man betaler efter forbrug. Foreningens vedtægter og liste over medlemmer/medlemsnumre hænger på opslagstavlen i vaskekælderen. Alle fejl på maskinerne skal meldes til vaskeforeningen via vores email, så vi kan bestille service. Vaskeforeningen har et serviceabonnement hos Electrolux Laundry Systems og de kommer som regel og reparerer fejlmeldte maskiner den efterfølgende hverdag.
Serviceordningen gælder ikke reparation af skade på maskinerne som følge af hærværk eller vildfarne BH-bøjler, så husk at brug vaskepose og lukke døren til vaskekælderen.

Koden til dørlåsen ind til vaskekælderen kan du altid få oplyst ved poletsalg eller ved at kontakte vaskeforeningen pr mail.

Medlemspriser:
500 kr. for indmeldelse af lejlighed i vaskeforeningen.
12 kr pr vaskepolet (samme pris for alle vaskeprogrammer).
Tørretumblerne tager 1 kroner og 5 kroner.

Salg af vaskepoletter:
Der hænger opslag i porten om salg af vaskepoletter. Det er typisk hver 14. dag.
I vaskekælderen er der ophængt reservationssedler for de 3 vaskemaskiner og 2 tørretumblere. Man bruger sit medlemsnummer til at reservere vasketider/tørretider.

Kontakt:
Vaskeforeningen kan altid kontaktes på .

Foreningens Vedtægter og Medlemmer