<

Bestyrelsens skriftelige beretning til ordinære GF 201623-03-2016 - 11:36

Bestyrelsens årsberetning 2014-2015

 

 

 

Bestyrelsens årsberetning 

 

 

Østerbro 24. februar 2016

 

 

2015 har været et år uden større tiltag for det blotte øje. Bestyrelsen har haft meget fokus på gårdprojektet, hvor vi har været i tæt dialog med projektlederen omkring projekts udvikling. I august blev der afholdt åbent hus, hvor beboerne havde mulighed for at høre nærmere og stille spørgsmål til designet af gården til Landskabsarkitekten.

 

Der blev i september afholdt en ekstraordinær generalforsamling, hvor der blev bevilliget penge til renovering af hjørnetrapperne samt til øvrige arbejder i relation til gårdprojektet. Renoveringen af hjørnetrapperne er netop påbegyndt og forventes færdig uge 15.

 

Der blev i efteråret konstateret problemer med rotter igen, idet en rotte er kommet op igennem græsplænen, og det har medført et påbud fra kommunen om at afhjælpe problemet. Bestyrelsen har derfor igangsat en tv-inspektion af kloakkerne i hele gården med henblik på at udbedre forholdene. TV-inspektionen er netop afsluttet, herefter skal det vurderes i hvilket omfang, der skal foretages udbedringer.

 

 

Bestyrelsen har ved udgangen af året og i budgettet for 2016 vurderet, at der skal ske en gennemgang af stigstrengene med henblik på at få et overblik over stigstregenes tilstand og få lagt en plan for løbende udskiftning.

 

Bestyrelsen besluttede i foråret, at kommunikationen til beboerne primært skal ske igennem Facebook. Og det har vist sig at være en god beslutning, idet der d.d. er 112 medlemmer og ugentlig kommer der flere medlemmer til gruppen. Der opnås hermed en hurtigere og mere direkte kommunikation til beboerne. Ejerforeningens hjemmeside anvendes derfor fremadrettet kun til upload af dokumenter, generalforsamlingsreferater og lign.

 

 

Bestyrelsen fremlægger et regnskab med et underskud på 556 t.kr., som primært skyldes hensættelsen til gårdprojektet, som der blev bevilliget 900 t.kr. på den ekstraordinære generalforsamling.

Se alle nyheder <